InfoSec World
Sept 26-28, 2022
Disney's Coronado Springs Resort | Lake Buena Vista, Florida
Early Rates Now Available
Days
 
Speakers
 
Topics
 
Workshops + Summits
 
Onsite Attendees
 
Join Us In Person
InfoSec World is excited
to be back in person
on September 26-28.

This leading cybersecurity conference for security practitioners and executives features expert insights, enlightening keynotes, and interactive breakout sessions that inform, engage, and connect the infosec community.

This multi-day event provides participants with essential information and tools required to better enhance and protect their organizations.

What to Expect This Year
Now in its 28th year, InfoSec World is known
as the "Business of Security" conference
bringing together practitioners and executives
for multiple days of top-notch education,
networking and more! Join us for...
World-class conference programming
A network of over 1,500 security professionals
Enlightening keynotes from the industry's leading influencers
Vibrant expo floor featuring the latest security solutions
CPEs from a variety of conference sessions, workshops & summits
2022 Keynotes
Robert Herjavec
CEO
Tomás Maldonado
Chief Information Security Officer
Andrew Smeaton
Chief Information Security Officer
Greg Touhill
Director, CERT Division
This Year’s Program Themes
This Year’s Program Themes
Hackers
& Threats
Leadership
& Budgeting
Cloud
Security
Security
Awareness
Risk
Mitigation
Critical
Infrastructure
Identity
InfoSec World attendees
represent all regions, industries
and experience levels.
Connect with your fellow Managers, Directors and C-Suites representing small businesses to large Fortune 500 companies.
Who Attends?
Industries:
Healthcare, Medical
+ Pharma
Government
+ Public Sector
Travel, Entertainment,
Transportation
Technology
Education
Financial Services
Energy, Telcom,
Utilities
Manufacturing
+ Goods
Audience Breakdown
Audience Breakdown
Agenda At-a-Glance
InfoSec World / Sept 26-28, 2022
Saturday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshop
9:00 am - 5:00 pm
Sunday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Monday
Tuesday
Wednesday
8:00 am
to
10:00 am
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:30 am
60 min break
10:00 am
to
1:00 pm
 
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
 
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
General
Session
10:45 am - 11:30 am
Lunch
& Expo
12:00 pm - 12:50 pm
10 min break
1:00 pm
to
5:00 pm
 
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
 
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Summit
1:00 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Workshops
1:00 pm - 5:00 pm
5:00 pm
to
Close
30 min break
Welcome
Reception & Expo
5:30 pm - 7:00 pm
Expo
Reception
5:00 pm - 6:30 pm
Thursday
Post-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Post-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Agenda At-a-Glance
InfoSec World / Sept 26-28, 2022
Saturday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshop
9:00 am - 5:00 pm
Sunday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Monday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
30 min break
Welcome
Reception & Expo
5:30 pm - 7:00 pm
Tuesday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
Expo
Reception
5:00 pm - 6:30 pm
Wednesday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:30 am
60 min break
General
Session
10:45 am - 11:30 am
Lunch
& Expo
12:00 pm - 12:50 pm
10 min break
Post-Conference
Summit
1:00 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Workshops
1:00 pm - 5:00 pm
Thursday
Post-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Post-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Workshops and Summits
Workshops and Summits
InfoSec World also offers you the opportunity to extend your learning experience through pre- and post-conference workshops and summits covering a variety of topics:
Workshops
Ransomware
Threat Testing
Supply Chain
Summits
Cloud Security
Leadership
Zero Trust
Why You Should Sponsor
Our sponsorship packages give you the opportunity to foster quality engagements and position your company as an industry thought leader to over 1,500 IT security professionals.
For more information on our 2022 sponsorship and exhibitor packages, contact Mike Alessie by clicking below.
Stay in Touch
Customer
Service
For any and all inquiries please click the button below
Speaking
Opportunities
Tim Garon Director, Event Content and Strategy
InfoSec World
presented by
Stay Informed
Join our mailing list for the latest news on InfoSec World 2022.