Agenda for september 26-28, 2022
Agenda At-a-Glance
InfoSec World / Sept 26-28, 2022
Saturday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshop
9:00 am - 5:00 pm
Sunday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Monday
Tuesday
Wednesday
8:00 am
to
10:00 am
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:30 am
60 min break
10:00 am
to
1:00 pm
 
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
 
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
General
Session
10:45 am - 11:30 am
Lunch
& Expo
12:00 pm - 12:50 pm
10 min break
1:00 pm
to
5:00 pm
 
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
 
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Summit
1:00 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Workshops
1:00 pm - 5:00 pm
5:00 pm
to
Close
30 min break
Welcome
Reception & Expo
5:30 pm - 7:00 pm
Expo
Reception
5:00 pm - 6:30 pm
Thursday
Post-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Post-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Agenda At-a-Glance
InfoSec World / Sept 26-28, 2022
Saturday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshop
9:00 am - 5:00 pm
Sunday
Pre-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Pre-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
Monday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
30 min break
Welcome
Reception & Expo
5:30 pm - 7:00 pm
Tuesday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:15 am
60 min break
Breakouts
10:15 am - 12:00 pm
Lunch
& Expo
12:00 pm - 1:30 pm
10 min break
Breakouts
1:40 pm - 4:20 pm
10 min break
General
Session
4:30 pm - 5:00 pm
Expo
Reception
5:00 pm - 6:30 pm
Wednesday
Breakfast
7:15 am - 8:15 am
General
Session
8:15 am - 9:30 am
60 min break
General
Session
10:45 am - 11:30 am
Lunch
& Expo
12:00 pm - 12:50 pm
10 min break
Post-Conference
Summit
1:00 pm - 5:00 pm
Post-Conference
Workshops
1:00 pm - 5:00 pm
Thursday
Post-Conference Summit
9:00 am - 5:00 pm
Post-Conference Workshops
9:00 am - 5:00 pm
InfoSec World
presented by
Stay Informed
Join our mailing list for the latest news on InfoSec World 2022.